• Family celebrations sailing Gouwzee

Family and friends

Family celebrations

Er is altijd wel een reden om een familiefeest te houden. De Gouwzee is een locatie waar je alleen maar van kan dromen. Zeilen, frisse lucht, lekker eten en drinken. Het is allemaal onder handbereik en wij zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt.

DE HEERLIJKSTE GERECHTEN

Eten en drinken

Wij zorgen tijdens jullie familiefeest in principe dat het jullie aan niets zal ontbreken. Uit de kombuis toveren wij de heerlijkste gerechten voor jullie. Alles vers aan boord bereid en gemaakt met streekproducten, biologische producten en vooral verse producten.

Op bepaalde dagen is het ook mogelijk zelf voor de maaltijden te zorgen. Als jullie dit echt willen en vaker samen hebben gekookt voor een groep kan dit heel gezellig zijn. Het is dan wel oppassen dat niet steeds dezelfde mensen hard aan het werk zijn in de keuken. Als wij voor jullie koken zorgen wij voor alles en hebben jullie tijd voor elkaar.

GEHEEL VERZORGDE ARRANGEMENTEN

Arrangementen

Om de keuze bij jullie familiefeest makkelijker te maken hebben we een aantal geheel verzorgde arrangementen samengesteld. Deze arrangementen hebben wij met onze ervaring zo uitgebalanceerd dat het jullie aan niets te kort komt. Alle arrangementen zijn geheel verzorgd. Vooraf weet u dus precies waar u aan toe bent. Zowel wat betreft de inhoud als financieel. Wij houden wat dat betreft niet van vervelende verrassingen.

request quote

Request Quote for Family Celebrations

© Copyright - Zeilklipper Gouwzee