ER HELEMAAL TUSSENUIT

  Hei sessions

  Er helemaal tussenuit is een uitdrukking die als geen ander slaat op een heisessie of vergadering op de Gouwzee. Op het water wordt u door niets of niemand gestoord.

  Omdat we de Gouwzee altijd exclusief aan u verhuren zijn we reuze flexibel. De lunch wat later omdat het uitloopt? Het diner iets eerder zodat de avond nog nuttig kan worden besteed. Wij regelen dit voor u. Net zoals we altijd in overleg met u het programma bepalen.

  HET IS UW PROGRAMMA

  Mogelijkheden

  In principe kunnen we met een heisessie alles voor u organiseren. Het is uw programma en u heeft uw doelen in uw hoofd. Deel deze met ons en wij kunnen met onze ervaring er voor zorgen dat alle randvoorwaarden kloppen.

  OM EEN INDRUK TE KRIJGEN

  Voorbeeld heisessie

  Op dag een scheept u rond tien uur in op de Gouwzee. Als iedereen aan boord is verlaten we de haven en gaan voor anker voor een eerste sessie. Rond het middaguur lichten we het anker, zetten de zeilen en genieten van de lunch. Eventueel zeilen we door tijdens de tweede sessie of we zoeken weer een rustige ankerplek op. Gedurende de middag serveren we u nog verschillende warme en koude hapjes.

  ’s Avonds genieten we voor anker van een heerlijk BBQ buffet. Afhankelijk van jullie wensen brengen we de nacht voor anker door of bezoeken we een van de mooie stadjes aan het IJsselmeer

  Dag twee beginnen we met een uitgebreid ontbijtbuffet. Hierna kunnen we weer aan de gang. Zeilen of vergaderen? Het is jullie heisessie. In de loop van de ochtend zorgen wij voor koffie met iets lekkers. De lunch serveren we de laatste dag iets later. Dit geeft jullie de gelegenheid de tijd optimaal te benutten. We sluiten de sessie af met een heerlijk lunchbuffet met soep en een warm gerecht. Niemand hoeft dus met een lege maag de auto in.

  let us know your wishes

  Request Quote

  This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
  © Copyright - Zeilklipper Gouwzee