• Teambuilding op de Gouwzee

EEN LOGISCHE COMBINATIE

Teambuilding Zeilen

Teambuilding en zeilen is eigenlijk een logische combinatie. Tijdens het hijsen en strijken van de zeilen en tijdens manoeuvres zijn we samen bezig. Tussendoor is er voldoende tijd om elkaar te spreken. Een of meerdere dagen zeilen is altijd een positieve impuls voor de verhoudingen in uw team.

ALLE SOORTEN TRAININGEN

Trainingen

Alle soorten trainingen kunt u op de Gouwzee houden. Of het nu gaat om beter samenwerken, leiderschapstrainingen of het leren kennen en formeren van een nieuw team. Op de Gouwzee kunnen wij dat proces versterken. In samenspraak met uw trainer of die van ons stellen we een programma samen waarin we de verschillende doelen helder krijgen. Hierbij is het zeilen vaak een katalysator voor datgene dat u wilt bereiken. U zult zien dat het relatief eenvoudig is om het geleerde bij het zeilen te projecteren op de doelen van de training. Ook andersom werkt dit vaak erg goed.

Met of zonder trainer

Heeft u een specifiek doel voor ogen? Dan kunnen we ook zorgen voor een bijpassende trainer. Teambuilding zeilen is een hele mooie manier om een team op te bouwen en banden te smeden. Zeilen zit vol metaforen waar u in de dagelijkse praktijk altijd iets aan heeft.

LANGE ERVARING MET DIVERSE GROEPEN

Ervaring bemanning

De bemanning heeft een lange ervaring in het zeilen met groepen mensen. De laatste jaren vooral veel in het varen met heel diverse groepen volwassenen. Wij genieten er nog dagelijks van hoe u aan boord komt en deelgenoot wordt van het zeilen op een groot schip. Dat is waar het om draait en dat heeft magische effecten op hoe alles loopt.

Teambuilding zeilen op de Gouwzee is ook altijd culinair genieten. Uit onze kombuis toveren we de heerlijkste gerechten. Allen vers bereid en op aanvraag ook mogelijk als kookworkshop. Wij maken bij de bereiding zoveel mogelijk gebruik van verse en streekproducten.

VERTEL ONS UW WENSEN

Offerte teambuilding zeilen aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam*
Adres
Postcode
Plaats
© Copyright - Zeilklipper Gouwzee