• Huwelijks of zakelijk jubileum

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Jubileumfeest

Of het nu gaat om een bijzondere verjaardag of een zilveren huwelijksfeest. Wij van de Gouwzee staan voor u klaar. Zie je elkaar niet zo vaak en wil je van heet jubileum echt iets bijzonders maken? Kom dan zeilen op de Gouwzee. Een of meerdere dagen zeilen en genieten. Doordat de Gouwzee zo ruim en comfortabel is kan echt de hele familie mee. Van het kleinste kind tot en met het oudste familielid. Zeilen op de Gouwzee is plezier voor vier generaties.

HET ZAL U AAN NIETS ONTBREKEN

Verzorging

Wij zorgen er tijdens uw jubileumfeest voor dat het u aan niets zal ontbreken. U kunt genieten van het zeilen en van elkaars gezelschap. Wij hebben hiervoor verschillende arrangementen bedacht. Door onze ervaring in het varen met groepen zijn deze precies op uw wensen afgestemd. Wilt u iets dat niet op onze lijst staat. Vraag het dan gerust. Wij bereiden alles vers aan boord en maken jullie familiereunie graag tot iets onvergetelijks.

Mocht u graag zelf zorgen voor de maaltijden. Dat kan ook. Kijk daarvoor vooral eens bij zondag familiedag

GREEN DREMPELS EN OPSTAPJES

Comfortabel schip

Aan dek biedt de Gouwzee een ruim zonnedek en een grote zitkuip. Het is hier ook mogelijk om met een rolstoel te zitten. De trap naar beneden is het enige obstakel aan boord. Iedereen die met hulp een normale trap af kan kan met ons meevaren. Binnen hebben we een groot dagverblijf, tien comfortabele hutten, een keuken en sanitair. Binnen in de Gouwzee vindt u geen drempels en opstapjes. In het grote gastenverblijf hebben we ramen vlak boven de waterlijn zodat u ook vanaf binnen zicht heeft over het water.

OFFERTE AANVRAGEN

Offerteaanvraag Jubileum

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam*
Adres
Postcode
Plaats
© Copyright - Zeilklipper Gouwzee