• Huwelijk in Monnickendam op een boot

MIDDEN OP HET WATER

Huwelijk op het water

Letterlijk trouwen op de Gouwzee. Dat kan bij ons. Jullie huwelijk midden op het water zonovergoten elkaar het jawoord geven met het mooiste uitzicht dat je je maar kan wensen. Daarna een heerlijke toast met champagne om dit moment te vieren.

Hoe wij de rest van de dag gaan vormgeven bespreken wij graag in goed overleg. Het is jullie huwelijk op het water.

TROUWLOCATIE VAN GEMEENTE WATERLAND

Officiële trouwlocatie

Zeilklipper Gouwzee is een officiële trouwlocatie van de gemeente Waterland.

Wij kunnen met de Gouwzee voor de kant liggen in Marken of Monnickendam tijdens de huwelijksvoltrekking. Maar nog leuker, wij kunnen ook op de Gouwzee voor anker gaan zodat jullie helemaal samen met jullie gezelschap kunnen genieten van de ceremonie. Het is jullie dag en wij helpen graag om dit de mooiste van jullie leven te maken.

VELE MOGELIJKHEDEN IN OVERLEG

Mogelijkheden

De Gouwzee is bij de huwelijksvoltrekking exclusief voor jullie gereserveerd. Wij reiken jullie slechts ideeen aan, maar staan open voor jullie voorstellen. Voor een betere herkenbaarheid is het mogelijk de Gouwzee aan te passen aan uw bedrijf. We kunnen vlaggen ophangen, aan de reling is plaats voor spandoeken en we kunnen voor u ook leuke give aways regelen.

Het is ons doel u voor uw huwelijk op het water compleet te ontzorgen. Wij doen waar wij goed in zijn zodat u tijd heeft om te genieten van de mooiste dag van jullie leven.

DE MOOISTE EN LEKKERSTE TAARTEN

Huwelijkstaart

Steffie is gediplomeerd taartmaker en decorateur.

Exclusief voor mensen die hun huwelijk vieren op de Gouwzee maakt Steffie de mooiste en lekkerste taarten. Helemaal naar uw wens.

OFFERTE AANVRAGEN

Offerteaanvraag Huwelijk op het water

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam*
Adres
Postcode
Plaats

© Copyright - Zeilklipper Gouwzee