• Relatie evenement op het water

VOLLEDIG VERZORGD ARRANGEMENT

Relatie evenement

U wilt een relatie evenement aanbieden waarover nog lang gesproken gaat worden? Denk dan zeker eens aan een volledig verzorgd arrangement op de Gouwzee. Wij regelen alles voor u zodat u kunt doen waar u goed in bent. De Gouwzee is een royaal en comfortabel schip. Het biedt voor u de ideale gelegenheid om uw relaties te ontvangen. Het ruime dek en het grote gastenverblijf zorgen ervoor dat u zowel plenair, in kleine groepjes als informeel met uw gasten kunt spreken.

VERBINDT MENSEN OP EEN UNIEKE WIJZE

Samen zeilen samenwerken

Door samen de zeilen te hijsen vormen zich ook banden die u op geen enkele andere wijze voor elkaar kunt krijgen. Zeilen verbindt mensen op een unieke wijze. Na het hijsen van de zeilen doet de wind het werk en kunt u met elkaar spreken. Plenair of in kleine groepjes? Op de Gouwzee is ruimte voor beide. Ondertussen zorgen wij voor wat lekkers te eten en te drinken. Alles wordt aan boord vers bereid. Dat wordt zeilen en genieten.

COMPLETE ONTZORGING

Uitrusting Gouwzee

De Gouwzee is standaard voorzien van een beamer. Deze kunt u uiteraard gebruiken voor een presentatie. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten. Voor een betere herkenbaarheid is het mogelijk de Gouwzee aan te passen aan uw bedrijf. We kunnen vlaggen ophangen, aan de reling is plaats voor spandoeken en we kunnen voor u ook leuke give aways regelen.

Het is ons doel u voor een relatie evenement zeilen compleet te ontzorgen. Wij doen waar wij goed in zijn zodat u tijd heeft om te doen waar u goed in bent.

VERTEL ONS UW WENSEN

Offerte relatie evenement aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam*
Adres
Postcode
Plaats
© Copyright - Zeilklipper Gouwzee