Bedrijfsuitje zeilen

Zeilen en genieten

Een bedrijfsuitje zeilen met uw bedrijf heeft ten alle tijde een meerwaarde. Er een dag helemaal tussen uit. De wind in de haren voelen. Een of meerdere dagen varen op zeilklipper Gouwzee laat altijd een frisse wind waaien in uw organisatie. U neemt een goed humeur en lekker weer mee en wij zorgen voor de rest.

Bedrijfsuitje zeilen en lekker eten

Wij geloven dat een bedrijfsuitje zeilen op de Gouwzee nog beter wordt als er ook lekker bij gegeten wordt. Vandaar dat wij verschillende geheel verzorgde arrangementen aanbieden. Onze kok bereid alle maaltijden vers aan boord en kan hierbij rekening houden met alle diëten.

Samen zeilen samen werken

Samen zeilen op de Gouwzee zorgt ook voor een betere verstandhouding in het team. Op een ongedwongen manier komt iedereen met elkaar in contact. Dat is de grote meerwaarde van een heerlijke zeiltocht

Bekijk hier al onze zeil arrangementen

 

  • Dagdeel zeiltochten

    Voor een dagdeel zeilen en genieten komt u naar de Gouwzee. Heeft u niet de hele dag de tijd of is het zeilen onderdeel van een groter programma. Kijk dan naar onze dagdeel zeiltochten.

    Dagdeel zeiltochten

  • Meerdaagse zeilarrangementen

    Heeft u langer de tijd of wilt u een goede kick off of teamtraining doen. Kom dan zeker voor onze meerdaagse arrangementen. Kijk hier om onze voorstellen te zien. Heeft u zelf een beter idee? Deel het met ons en we gaan samen zeilen en genieten.

    Meerdaagse arrangementen