Steffie Kranz

Steffie Kranz

Zeilen en genieten met Steffie Kranz

Kwaliteiten
Punctueel
Waardes
Geniet met elkaar

Steffie Kranz

Ik ben Steffie Kranz. Oorspronkelijk kom ik uit Duitsland. Van jongs af aan heb ik met mijn ouders gezeild. Elke vakantie was ik op het water te vinden.

Na de middelbare school ben ik pedagogiek gaan studeren. Op een van de stages heb ik voor het jeugdhuis waar ik toen werkte een zeilreis georganiseerd. Deze reis heeft bij mij de liefde voor de Nederlandse platbodems op laten bloeien. In 1998 na mijn studie heb ik besloten een jaar te gaan varen op een van de schepen. Dit is ondertussen iets langer geworden. Ik heb Evert Jan leren kennen op een schip en vanaf 2001 varen we samen. Eerst op de Zeester een schip van iemand anders. In 2003 hebben we besloten een eigen schip te kopen. Dit is de Gouwzee geworden.

Sinds wij de Gouwzee hebben zijn we ons steeds meer gaan richten op verschillende groepen. Ik kan daarin mijn passie voor het varen helemaal kwijt. Ook mijn andere hobby het maken van heerlijke maaltijden kan ik hierin uitleven. Ik maak voor u aan boord de heerlijkste maaltijden. Kernwoorden hierin zijn vers, vers en vers. Alle maaltijden maak ik vers aan boord van de Gouwzee. Hierbij gebruik ik zoveel mogelijk biologische en streekproducten.

Zeilen op de Gouwzee is voor ons zeilen en genieten