• Huwelijk in Monnickendam op een boot

MIDDEN OP HET WATER

Huwelijk

Letterlijk trouwen op de Gouwzee. Dat kan bij ons. Jullie huwelijk midden op het water zonovergoten elkaar het jawoord geven met het mooiste uitzicht dat je je maar kan wensen. Daarna een heerlijke toast met champagne om dit moment te vieren.

TROUWLOCATIE VAN GEMEENTE WATERLAND

Officiële trouwlocatie

Zeilklipper Gouwzee is een officiële trouwlocatie van de gemeente Waterland.

Dit betekent dat jullie overal in de gemeente Waterland kunnen trouwen aan boord van de Gouwzee. Mits wij er natuurlijk met het schip kunnen komen.

VELE MOGELIJKHEDEN IN OVERLEG

Mogelijkheden

De Gouwzee is standaard voorzien van een beamer. Deze kunt u uiteraard gebruiken voor een presentatie. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten. Voor een betere herkenbaarheid is het mogelijk de Gouwzee aan te passen aan uw bedrijf. We kunnen vlaggen ophangen, aan de reling is plaats voor spandoeken en we kunnen voor u ook leuke give aways regelen.

Het is ons doel u voor een relatie evenement zeilen compleet te ontzorgen. Wij doen waar wij goed in zijn zodat u tijd heeft om te doen waar u goed in bent.

DE MOOISTE EN LEKKERSTE TAARTEN

Huwelijkstaart

Steffie is gediplomeerd taartmaker en decorateur.

Exclusief voor mensen die hun huwelijk vieren op de Gouwzee maakt Steffie de mooiste en lekkerste taarten. Helemaal naar uw wens.

OFFERTE AANVRAGEN

Offerteaanvraag Huwelijk

© Copyright - Zeilklipper Gouwzee