Huwelijk

Huwelijk

Letterlijk trouwen op de Gouwzee. Dat kan bij ons. Jullie huwelijk midden op het water zonovergoten elkaar het jawoord geven met het mooiste uitzicht dat je je maar kan wensen. Daarna een heerlijke toast met champagne om dit moment te vieren.

Officiële trouwlocatie

Zeilklipper Gouwzee is een officiële trouwlocatie van de gemeente Waterland. Dit betekent dat jullie overal in de gemeente Waterland kunnen trouwen aan boord van de Gouwzee. Mits wij er natuurlijk met het schip kunnen komen.

Mogelijkheden

Of het nu gaat om de hele dag of slechts een deel van het huwelijksfeest. In overleg met jullie kunnen we een programma samenstellen dat het best bij jullie past. Misschien willen jullie wel alleen de plechtigheid en een lunch bij ons en dan verder naar een volgende locatie. Ook dat kan.

Het leuke van Zeilklipper Gouwzee is ook dat wij plaats hebben om te overnachten. Gasten die van ver komen kunnen dus vooraf of na afloop bij ons overnachten.

Huwelijkstaart

Steffie is gediplomeerd taartmaker en decorateur. Exclusief voor mensen die hun huwelijk vieren op de Gouwzee maakt Steffie de mooiste en lekkerste taarten. Helemaal naar uw wens.