Heisessie

Het is al geruime tijd een bekend gegeven dat een lezer, tijdens het bekijken van de layout van een pagina, afgeleid wordt door de tekstuele inhoud. Het belangrijke punt van het gebruik van Lorem Ipsum is dat het uit een min of meer normale verdeling van letters bestaat, in tegenstelling tot “Hier uw tekst, hier uw tekst” wat het tot min of meer leesbaar nederlands maakt. Veel desktop publishing pakketten en web pagina editors gebruiken tegenwoordig Lorem Ipsum als hun standaard model tekst, en een zoekopdracht naar “lorem ipsum” ontsluit veel websites die nog in aanbouw zijn. Verscheidene versies hebben zich ontwikkeld in de loop van de jaren, soms per ongeluk soms expres (ingevoegde humor en dergelijke).

Reserveer nu 

In tegenstelling tot wat algemeen aangenomen wordt is Lorem Ipsum niet zomaar willekeurige tekst.

 • Relatie evenement op het water
   
 • Dagdeel zeiltochten

  Voor een dagdeel zeilen en genieten komt u naar de Gouwzee. Heeft u niet de hele dag de tijd of is het zeilen onderdeel van een groter programma. Kijk dan naar onze dagdeel zeiltochten.

  Dagdeel zeiltochten

 • Meerdaagse zeilarrangementen

  Heeft u langer de tijd of wilt u een goede kick off of teamtraining doen. Kom dan zeker voor onze meerdaagse arrangementen. Kijk hier om onze voorstellen te zien. Heeft u zelf een beter idee? Deel het met ons en we gaan samen zeilen en genieten.

  Meerdaagse arrangementen