Dagtocht zeilen

Dagtocht zeilen en genieten

Een hele dag zeilen en genieten. Heerlijke gerechten en een mooie zeiltocht. Zonder BBQ proeverij

Dagtocht zeilen

Lekker zeilen en genieten, heerlijk eten, maar het diner ergens anders? Dan is deze tocht u op het lijf geschreven. Een hele dag zeilen, een plaatsje bezoeken met lekker eten en een drankje dat is de dagtocht zeilen.

Inhoud dagtocht zeilen

  • Zeiltocht van 10:00 tot 17:00
  • Ontvangst met koffie thee en appelgebak met slagroom
  • Luxe lunch met verschillende belegde broodjes, huisgemaakte soep, salade en vers fruit
  • Verschillende hoofdzakelijk huisgemaakte hapjes
  • Vrij maar niet grenzeloos gebruik van de nationale bar

Reisbeschrijving

Om tien uur wordt u aan boord van de Gouwzee ontvangen met koffie, thee en gebak. Na een welkomstwoord van de schipper gaan de trossen los en zetten we koers naar het IJsselmeer. De matroos geeft uitleg over hoe we gaan zeilen en samen met u worden de zeilen voorbereid. We zetten samen zeil en voelen hoe de wind het schip mee neemt. De motoren gaan uit en we horen het ruisen van het water en hoe het schip door de golven glijdt.

Tegen de middag staat er voor jullie een heerlijke lunch klaar.  De geur van huisgemaakte groentesoep komt jullie al tegemoet. Binnen liggen er verschillende heerlijk belegde broodjes klaar. Waaronder broodje zalm, broodje rosbief, maar ook een broodje met huisgemaakte pulled pork.

Na de lunch kunnen we er voor kiezen om een bezoek te brengen aan een van de mooie stadjes aan het Markermeer. We kunnen natuurlijk ook lekker verder zeilen. Gedurende de middag wordt u nog verwend met verschillende warme en koude borrelhapjes. Dan strijken we de zeilen weer en als we deze hebben opgeruimd leggen we tegen vijf uur weer aan in Monnickendam.

Avondmaaltijd

Het diner is helaas niet inbegrepen bij de dagtocht zeilen. We kunnen deze naar wens uitbreiden met onze heerlijke BBQ proeverij of een warm en of koud buffet. Het is uw dag. Dus u mag het zeggen